Jeugdtrainingen

Voor de kids 4 t/m 8 jaar
Voor de kleinste kids, leeftijd 4 t/m 8 jaar is er de les Kids and Fun.
De kleintjes worden al spelenderwijs de kickboks technieken geleerd.
De warming up is ook bij de kleintjes belangrijk en dit wordt gedaan door middel van een hindernisbaan/stormbaan.
Zo worden de spieren al spelenderwijs opgewarmd.
Na de hindernisbaan gaan zij diverse oefeningen doen voor de spiegel, om deze oefeningen vervolgens op de trapkussens, en bokszak uit te voeren.
De training wordt afgesloten met een paar spelletjes zodat de kids moe en voldaan weer mee naar huis gaan. Een vol uur sporten voor de kleintjes, maar met veel gezelligheid en plezier. Als motivatie wordt er wekelijks een wisselbeker uitgereikt, die zij een week overal mogen showen.

Kickboksen voor de jeugd!

Voor de jeugd van 8 t/m 12 jaar
Voor de kids vanaf 8 tot 12 jaar wordt er gerichter aan de techniek gewerkt.
De oefeningen die in deze les geoefend worden voor de spiegel, worden bij deze groep uitgevoerd op de handschoenen van je vriendje/vriendinnetje met ook behulp van bokszak en trapkussens.

Voor de jeugd van 12 t/m 16 jaar
Bij de Jeugd komt echt de kickbokstechniek naar voren. Een pittige warming up, om vervolgens de oefeningen bij elkaar uit te voeren op de handschoenen.
Ook bij deze les worden de trapkussens en de bokzakken naar gelang gebruikt. In deze leeftijdsgroep groeit en/of ontwikkelt het zelfvertrouwen.
Door de discipline in deze lessen leren zij elkaar te respecteren en hun doorzettingsvermogen te verhogen.
Dit vinden wij op deze leeftijd heel belangrijk!De ouders kunnen tijdens de les altijd plaatsnemen in onze gezellige loungehoek, of aan de bar om zo de training te volgen.

Ervaar het zelf, kom langs voor een gratis proefles en schrijf hier in!
Bel of mail mij gerust voor meer informatie (06 3039 9046) over de lestijden of als je b.v. persoonlijke begeleiding bij het sporten of wedstrijdvechten wilt hebben.

De jeugd heeft de toekomst

Kickboxen Hilversum